...

Sosyoloji Bölümü

Sosyoloji Bölümünde Aile Sosyolojisi Dersi Alan Öğrenciler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti
29/12/2023

Sosyoloji Bölümünde Aile Sosyolojisi Dersi Alan Öğrenciler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Sosyoloji Bölümünde Aile Sosyolojisi dersi alan öğrenciler Doç. Dr. Hasan YAVUZER başkanlığında ilimizde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan bilgilendirme toplantısına kurumu temsilen Şube Müdürü Elife ÇELİK, SHM Kuruluş Müdürü Fatih ÖZEL, ŞÖNİM Kuruluş Müdürü Emine DEVELİ,  Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birim Sorumlusu Sosyal Çalışmacı Fatma AŞI,  Sosyolog Muhammed YILDIRIM, Eğitim Hizmetleri Birim Sorumlusu Öğretmen Tahsin AKER,  Çocuk Hizmetleri Birim Sorumlusu Çocuk Gelişimcisi Sariye Nur Şahin katıldı.

Her bir yetkili başta kendi alanları olmak üzere Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verdi.  Her bir konuşmacı öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Yapılan ziyaretten ve bilgilendirmelerden Aile Sosyolojisi öğrencileri çok memnun oldukları gibi ilgili kurum yetkilileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek bu tür ilişkileri devam ettirmek istediklerini dile getirdi. Bundan sonra daha fazla işbirliği yapılması konusunda mutabakata varıldı.